parteeyymedcajsaa&mikaeelll♥

idag är det ... fredag .. och det betyder partyy med cajsa och troligtvis mikaaell!! ♥
ska dra och käka nått snart .. typ mellis elr nått sånt.. ikvl blire cupcakes och pizza så ska fråga cajsa om det blir nån promme.. fast kanske inte endåå.. eftersom att det är fredag .. då får man ! : )
skolavslutning 2010 ♥
kys åk gobaj♥

fitgirl.

Jag har käkat typ 2 cupcakes så jag kände mig verkligen inte i fit form så jag smsade cajsa och vi drog på en riktigt långpromme.. det var hur skönt och kul som helst och var verkligen skönt och bara snacka ut lite ! :D
Nu sitter jag och kollar på lite bloggar osv osv..
Imorgon har vi sovmorgon till halv elva sååå skööntt!!!! nu funderar jag på att göra en kopp te och bara sitta och chilla ..känns på nått sätt som om att jag kommer bli sjuk snart.. jag är jävligt snorig men inget annat.. det är väll nått jag har fått för mig!
ajja vi kanske hörs senare..
kys åk godbaj <3

kulkul.

Hej alla kanske man ska börja med elr nått sånt!...
Iaf idag har har det inte hänt så mkt.. skola än så länge typ bara..
fast i slutet på spanska lektion så börja brandlarmet gå.. falskalarm.. men det bästa med allt var att det var en as porrriiiggg brandman där.. kanske ska fixa så att man får fler falskalarm, haha.. nerå men han var 7kt porrig iaf.. : )
Sen typ när jag kom hem bakade jag cupcakes med julia, jag var teaster det brukar jag få vara när hon bakar.. det är 7kt kul och 7kt gott : )
sen så torkade jag några av våra fönster som mamma har bett mig om i några dagar nu.. ett av fönstrena vart hel flammig och så men pallar nt säga nått till mamma hon får märka det själv! : P
dagens fail:
När jag skulle hälla ut vattnet som jag hade torkat fönstrerna med, så skulle jag hälla det i toaletten.. så jag går in med hinken i badrummet och börjar hälla plötsligt ser jag nå limegrönt flyga ner i toaletten och bara försvann då kom jag på att jag inte hade tagit ur trasan jag hade torkat med så... nu är den borta för alltid... asså vadå typ fail elr vad !!
Ajja nu ska jag nog vara med cajsa och hitta på nått kul..  : )
kys åk godbaj <3

musik♥

Nu sitter jag och lyssnar lite på musik ska snart på dans.. street idag .. med clara .. det blir väl nice får väl la jag hoppas ☺
jazzen var nice, cajsa och elin ska fortsätta nice nice ☺
Skolan idag var 7kt jävla nice vill jag lova.. Jag aka. Anita och mOlly aka. Reino hade 7kt jävla kul på hemkunskapen! Efter hk´n lekte vi med Brueen min Mikal, vi typ dansade och skrattade så tårarna sprutade förfaaeen! :D Efteråt skulle anita och reino kolla fall dom kunde gråta.. Anita kan men inte Reino :(
Ajja tänkte meddeellaa att jag ska vara med bruueen min nån dag dåraah, längtar redan! ☺ ♥
nu ska jag gå och göra mig i ordning typ ska snart och dansa som sagt..
kys åk godbaj ♥

dom 3senaste dagarna.

Hej alla!
Har inte skrivit på 3dagar men det är för att jag verkligen inte haft tid och min mor är datanörd och sitter vid datorn 24/7...
Vi spelade aldrig spel hemma hos elin utan satt bara och snacka och kolla när erik,simpa och robba spelade xbox :)
På morgonen därpå spelade jag och erik xbox.. typ nå boxningsspel som heter facebreak elr nått sånt jag vann(stavning hela tiden!! :D
Efter det drog jag och elin på bio såg på eclipse, jag hade aldrig sett den förut.. elin hade sett den en gång tidigare men hon gick med mig endå !
Jag tycker att det är den bästa av filmerna!! Asså den var så 7kt bra!!
Efter det drog jag hem till Clara för hon skulle vara ensam hemma men hennes bror och hans tjej var hemma men det var 7kt kul enda tills jag fick mensverk och spydde... menmen det händer ofta så jag är van!-.-   Clara och dom hade slut på typ ipren/alvedon/panodil.. så vi drog hem till Miriam och hämta för elin och erik var där och "chillfesta" så vi var där ett tag sen tog vi en cykeltur runt stan och när vi kom tillbaka satt vi vid datorn och käka kakor sen kollade vi på kopps!!.. jag somna för jag har sett den typ 2000000000ggr :P
Skolan har vart rätt chill, har inte hänt nått speciellt!
elr vi drog ner på stan idag för vi hade 2 och en halv timmes hål... Ida och Clara shoppade jag och Alice kollade på för vi hade inga pengar typ :P
Kan ju säga att jag har vart på dans varje kväll sen i söndags..
i söndags kväll var jag på commercial det var as kul men svårt som fan ! och för dom som nt vet vad commercial är så är det typ så som pussycat doll´s dansar m.m.
Och i måndags kväll var jag på ragga det var oxå 7kt kul..
Och nu ska jag iväg på jazz snart och imon bär det av till streeten.. måste bara säga att det kan bli svårt med uppdateringen..
Tänkte säga att jag har saknat min bästa bror Micke!!! <3 <3
kmr ihåg dagen.. mys i mitt gamla rum och kolla på sytycd<3

kys åk godbaj <3

spelkväll.

Snart bär de av hem till elin och erik och spela spel med dom och miriam! :) <3
kys åk godbaj <3

STOLT

huubree! *
Tänkte säga att jag har bestigit städjan!!
Iaf vandringen igår var både kul,tråkig,dryg & grym.. måste ju iaf säga tack för dagen clara,alice och emmy <3
Och fick reda på idag att jag har kommit in på raggan nu.. så nu går jag commercial,ragga och street .. :D
har blivit nått problem med jazzen men har snackat med Helena så vi ska fixar´t! :P
Sitter nu och lyssnar på kung av sand senare vet jag nt vad som händer lutar mot att kolla på film hos syrran men vet inte riktigt än.. imon ska jag på bio iaf :P
Image bomb!
  1. Städjan
  2. Städjan
  3. Städjan
  4. Städjan
  5. Städjan
  6. Städjan
  7. Den här stenen ligger exakt uppe på toppen på städjan!!
  8. Ben n´ jerrys phish food
  9. Hemma hos min syster och jag skulle hälla chokladsås i munnen på cajsa men jag är så jävla darrig på mina händer så det gick ju sådär :S
  10. Cajsa ramlade av gundbrädan när hon var lite lullig dåreaa!
  11. Jennie i lekparken lika lullig hon mee!
  12. Dagen efter.. nästa lika lulliga nu som då!
  13. Vandrar med Erik
  14. -ll-
  15. Cajsa efter vandringen
  16. Jag töntar efter vandringen
  17. Cajsa fotar!
Kys åk godbaj <3

skolan&övrigt.

Hej alla!
Tänkte säga att första dagen i skolan var rätt chill vi kollade på film .. "into the wild" elr nått sånt!" :P
Och idag var det inte häller så drygt.. vi tog skolfoto det var inte så kul.. Ida börja grina det var bara 7kt och kul.. orkar inte förklara menmen..
I tisdags efter skolan drog jag,mamma och pappa till kupolen.. jag köpte ett par jeans,ett linne och en kofta/bolero och en present till clara som fyllde år i måndags .. Nån dag här framöver ska jag ner och köpa present till ida som jag inte gjort än... :S
Iaf kommer inte ha tid att sitta vid datorn idag... ska städa och packa till imon för då ska vi till idre med klassen och fjällvandra.. SÅÅ KUUL!! fast ne..
kommer hem typ 20:00 imon så blir dåligt med uppdatering.. puss puss
Tänkte att jag kunde slänga in en bild iaf..
Jag och min bästa lekkamrat Cajsaaa!! :) <3
kys åk godbaj<3

skolaimorgon.

Hej alla!!
imorgon är det skola... JAG VILL INTE !
iaf i lördags drog jag och cajsa och kolla på fotboll hos elin och erik sen festade vi med dom.. På lördagen hände inget särkilt (stavas det så?)
Iaf har hjäpt mamma och rensat lite i garaget,snart ska jag gå och duscha och börja göra i ordning mig till i morgon.. Ska försöka börja vända på dygnet nu.. Kommer bli svårt menmen..
Hejdå så länge, vi får se hur det går med uppdateringen..!
kys åk godbaj <3

fredag.

Dagens facelook - sitter inne i mitt kök och dricker ett glas med vatten (fördomsombryddesig )


Dagens outfit -
linne - gina tricot
shorts - .. nånstan :)

kys åk godbaj <3


skola.

Asså idag har jag fått hem ett kuvert med massa lappar och sånt om skolan.. och man känner sig värsta stressad iaf jag. Det känns som att jag inte har gjort allt jag velat under det här lovet, men nu är det lixom snart slut.. Asså lite längtar jag väl lixom att få träffa kompisar och så men resten skulle jag gärna vilja skippa.. Ajja vi får se hur det blir med det..
Nu har jag duschat osv osv och snart kommer cajsaaaaa hit och leker med mig! :) <3

solo.

Bilderna är tagna typ vid 4-tiden inatt.. Kommentera om vilken som var era favoriter!..
Själv är mina dom som är på 4 och 5 plats nerifrån :P

kys åk godbaj <3

myssss.

Rubriken som sagt.. Sitter ute på min altan inlindad i en filt lyssnar på lite gamla låtar och läser bloggar.. Hur mysigt låter inte det lixom ? :) 
En sak som är mindre mysigt är att det är massa fittmygg här! ..
Iaf kan börja påpeka att Clara har namnsdag idag.. Både Clara och Emilia som heter Clara i mellan namn.. Grattis till er mina snygga tjejer ! :) <3
Jag har settat sen typ klockan 6 och försökt att få tag på min kära vän Cajsa som sover för hon har vart på typ nå "kalas" osv osv.. Men får väl la se om hon vaknar till snart eftersom jag totalt bombaderar hennes telefon som hon inte svarar på :S .. ganska drygt men ajja.. ! 
Såg ett jättesmart tips idag på en blogg jag läser ( www.trulyamanda.blogg.se ) 
om att kan lägga tvål i sin underklädeslåda och få sina underkläder att lukta gott, hur smart är inte det lixom?.
Iaf så kan ni gå in där och läsa om det ! .. 
Jag själv har hört elr min syrra brukar ta sin gamla parfymflaskor som tagit slut och lägga bland underkläderna, egentligen är det ju ganska smart för parfym flaskor är väldigt ofta fina och det är ju ganska tråkigt och slänga dom lixom ! :) 
Ajja det var nog allt för mig än så länge tror jag .. 
Kys åk godbaj ! <3

When i wake up in the morning.

Morrrn alla! :)

Somnade vid typ halv fem elr kvart i har faktiskt ingen aning..

Jag satt för mig själv i 30 minuter och bara grääääät, asså The last song den var hur sorglig som helst men ska se den snart igen med min syrra som var på krogen när jag kolla på den.. Det är verkligen ett tips till alla som vill se en bra film! :)

Ajja har hunnit vart ute en långpromenad med syrran och hennes hundar idag, nu sitter hon,jag och milan och kolla på räddningspatrullen :) .. snart kommer miriam tror jag ! :)

Fick nyss reda på en ganska kul grej ! :P 
Men det tänker jag inte ta upp här :P

  
Cleo & Esmeralda <3


Kys åk godbaj <3


baby i like it.

Nu ska jag kolla på The last song! :)



       


Efter blir det Valentine´s day ! :)



        


hadeeee alla! :)
kys åk godbaj/najt <3

wipeout.

Haha, sitter hemma hos min syster och kollar på Wipeout.. Asså Felix och den andra killen alltså kommentatorerna är ju så jävla roliga dom är ju 7ka på riktigt ! har typ roligaste utrycken ! :D

Och sveriges deltagare Isak är ju oxå asa kul, haha :)

Ajja jag är hemma hos min syster som sagt och är hundvakt.. efter wipeout blir det nått till program jag ska se.. Sen efter ska jag kolla på " The last song " och " Valentine´s day " :P

kys åk godbaj ! :)  

billionaire.

Hej för alla som bryr sig ;)
Iaf har inte bloggat på hela helgen ..
Men kan ju berätta att Fredags så kom ju Elin,Erik och alla hit det var som en liten förfest här innan dom skulle dra ner till huset längst ner på gatan och fortsätta.. När dom drog började våran "lilla fest" haha.. nej men vi blev väl kind off fulllaa dårraaa. haha nej då men jag så smart som jag är går med en cider i handen förbi huset där dom festade min syrra kom ut men hon brydde sig inte sen var vi i lekparken och cajsa ramlade ner från gungbrädan och dog och låg där på marken och skrek om att hennes ben hade gått av.. sen typ kommer jag inte ihåg nå mer.. sen var det typ nått annat.. sen så satt vi oss på gatan utanför huset där dom festade och typ snackade... sen kom mange ut och sa att han skulle pissa och då frågade vi fall vi fick följa med, det fick vi men när han började gå mot skogen började vi skrika att det fanns ormar så då sprang vi ut därifrån, mange sprang med och låtsades vara rädd och då kramade jennie om han och sa att han inte skulle vara rädd och cajsa kommentar då " asså hon vill egentligen bara suga av dig"..  HAHAH, alla började as garva! :D sen kom Ck ut och då stod vi och snacka med han sen gick alla in igen sen kom den ut nån tjej som fråga hur gamla vi var och då sa vi att vi var 15 och hon ba " amen då vill ni säkert ha lite cigg"  och vi.. " JAAAA! :) " så då fick vi cigg sen kom plötsligt typ alla ut från festen och då snackade vi mer Ck och så puttade vi cajsa över nått stacket så hon ramla ner i nån buske på andra sidan hon fick typ sår i ansiktet,på foten,knäet..och nån mer stans.. sen typ gick jag,erik,erik,jennie,cajsa tillbaka och då lagade Alyhr mat åt oss då var klockan ungefär två nånting på natten.. sen typ satt vi och snackade sen drog han hem...

det vaar typ fredagen .. dagen efter var det förfest igen sen drog dom till nästa hus och fortsatte då körde vi på lite mer lugnt här hemma.. vi tog väll nån cider elr så och så kollade vi på viva la bam sen.. kom erik hem och skulle hämta sitt leg för han skulle ut på krogen och han var FULL LIKE A KASTRUUULLL!! :O :O haha så då retades vi med han lite och tog massa bilder på han och så .. men roligast var att han hade en halv öl med sig hem och så ställde han den typ på bäken dredvid sig och sen när han skulle gå så tog vi hans öl.. men vi följde med han först ner till huset där dom festade eftersom att han tänkte ta jennies cykel vi ba " nej han kommer dö" så vi bestämmde oss alla för att gå och så tog vi massa bilder.. Det var nice. :)

Min helg i ordkmr tusen bilder sen oxå :)
kys åk godbaj

Längst fram i taxin.

Morrn!  (:
Idag drar min syrra till Norge :(
Och min far,mor och mina småsyskon drar till örebro så jag elin,erik,miriam,cajsa och jennie ska vara här (:
nu ska jag gå och göra  i ordning mig..
kys åk godbaj.

böcker.

kom på att jag har ju inte berättat om idag.. men iaf så vakande vi vid typ 12 idag efter att ha somnat vid typ 8, och kollade på film .. efter filmen så fortsatte cajsa kolla på tv med jennie´s syrra melina medans jag och jennie drog in på hennes rum och jennie satt sig vid datorn och jag satt och läste ett kapitel i en bok som jennie tipsade mig om .. eftersom att jag nämligen älskar att läsa! ... boken heter "pojken som inte fanns" som är fortsättning på "pojken som kallades det" och tredje boken som är en sammanfattning av dom två första böckerna heter "pojken som överlevde" .. det är nämligen så att författaren har skrivit om sin barndom.. och bara under det kapitlet jag läste mådde jag hur dåligt som helst.. det var hur hemsk som helst..
dom är skriven av Dave Pelzer..

'
Första boken..


Andra boken..


Tredje boken..


Pojken som kallades "det", handlar om hur han blir plågad på ett oerhört grymt vis av sin psykiskt sjuka och alkoholiserade mamma från 4 till 12års ålder varefter han blir omhändertagen av myndigheterna! Daves upplevelser betraktas som ett av dom tre värsta fallen i hela Kaliforniens historia..

Pojken som inte fanns: ett fosterbarns sökande efter kärlek hos en familj, boken handlar om hur han flyttats mellan 5 olika fosterhem under sjuttio talet efter att han vid tolv års ålder omhändertagits av myndigheterna på grund av mammans psykiska och fysiska misshandel. Han lever alltså inte med sin kärnfamilj, men minnena från den plågar honom.

Pojken som överlevde, är den tredje och sista delen av Dave´s trilogi. Den handlar lite om tiden då han blir misshandlad, men i efterhand blir han äldre och äldre. Han försöker komma över sina hemska minnen samtidigt som han försöker publicera boken om sitt liv.

Det hemska är att efter han blev omhändertagen så började hans mamma att misshandla hans yngre bror Richard som oxå har skrivit 2böcker om det..
Jag säger bara att ni borde läsa dom här böckerna för dom verkar sjukt bra,spännande och intressanta!
Efter jag har läst ut Twilight böckerna så ska jag börja läsa dom här sen blir det Harry Potter igen :)
kys åk godnajt alla vi höres imöööraatiden ;)

asså fyfan.

hej alla bästa! :)
nu är jag ny duschad och sitter inlindad i en handduk och kollar på tv..
och det jag kollar på är ett program på 3an om heter "extrema samlare" asså fyfan vad äckligt det är..
asså då är nå jävla äcklig kärring som samlar på mat och så ligger det grejer i hela hennes lägenhet, ruttet mat och det är hur skitit som helst.. och inte nog med det så har hon katter som springer runt och en fågel.. jag säger bara det stackars djur!!!
fast det är ju " underbar " reklam nu så mamma och pappa kollar på nyheterna nu.. och det är nått om mats alm asså fy vad jag inte gillar han ! nu släpps han fri och fan vet vad han gör här näst! ..

Det här kanske inte var så intressant menmen ..
efter jag har kollat klart på programmet ska jag fixa i ordning mig och lägga mig och läsa.. och vänta på min syrra som är och tar farväl av alla sina kompisar här i falun eftersom att hon troligtvis i morgon åker tillbaka till norge.. fy vad jag kommer sakna den underbaraste,vackraste syster man kan ha! <3

för att det här inlägget inte ska bli så långt och tråkigt att läsa så avslutar jag det här ! :)
kys åk godbaj ;)

jävla munkjävel.

HEJJJ SAN ALLA HHH´S :) ( bara jag och jennie som fattar typ )
kan ju börjar med att förklara rubriken.. jag var typ sjukt sugen på nått gott och då hittade jag en munk i frysen så jag värmde den i mikron och sen typ när jag börja käka och kom till den där typ hallonsmeten brände jag sönder hela min mun.. jag råkade värma den lite för mycket.. -.-
iaf gårdagen var bara ett stort HAHA! :)
ska inte gå in på det för mkt är lite privat men asså fyfan vilken kväll den tackar jag för jennie,cajsa och melina! :) <3
fast kan ju säga att jag,jennie och cajsa var hemma hos min syrra först och så kollade vi på film,en liten del av det privata och så vi hitta en chokladsås jag råka spruta i cajsas öga för jag är så jävla darrig på min händer och så skulle jag hälla i hennes mun,, jaa det gick ju sådär om man säger så.. kmr en bild sen kanske..
iaf sen drog vi hem till jennie och kolla på en till film sen började allt.. asså jag säger bara en sak HHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH & "FLIRTSMILISAR" ;)
haha nu vart ni allt lite nyfikna va? :P
ajja nu ska jag duscha .. så hejdååååå ( :

juste..

kom på att mammas "underbara" dator har en alldeles otrolig webcamera ( in my eye att den är )
så det kmr en facelook.. lite svårt att ta en outfit bild med den.. -.-

..

ändrade planer..

hAJJ! :)
ändrade planer..
i både klädväg och hundväg.. (haha mobbat de lät)
iaf så har jag inte converse på mig längre nu har jag valt att ha på mig ett par svarta stövlar med
klack som jag just fick av min syster.. med snörning bak och det är ett par underknee :) och så har jag på mig en svart mössa från wesc och plattat hår ( för dom som brydde sig )
iaf.. jennie och cajsa följer med hem till elin och erik och är hundvakter med mig och så ska vi kolla på film osv.. men när elin och dom kmr hem så drar vi hem till jennie och fortsätter kvällen där :)

det här var ett helt meningslöst inlägg för alla som brydde sig om man säger så :)
men kbry på det..

kys åk godbaj vi höräs sen :)

hundvakt.

Hacon alla! :)
nu är jag klar... elr nästan.. jag har inte fixat håret än, men det går snabbt ( för dom som bryr sig )

iaf så fick jennie inte vara hundvakt så jag får väl la bli ensam dåra.. menmen Bästa King Erik har laddat ner en film till mig som jag kan kolla på när jag kmr!.. :)

Min outfit today :
( kmr inga bilder för jag har inte system kameran hemma och jag pallar nt springa och leta efter nån usb sladd till min mobil )
iaf..
tröja från weekday..
byxor från h&m..
och ett par converse..
det var väl typ allt? ...

Ajja 100% att det kmr ett inlägg till.. eftersom att jag inte kmr ha nånting att göra.. ska vara ensam tills tyo 02:00.. så jag garanterar! :)

kys&kjam :)

..

Hacon Bacon på er alla! :)
tänkte att jag äntligen kunde uppdatera den här bloggen nån gång under sommarn! :)
Iaf nu sitter jag och käkar frulle och lyssnar på musik!
jag kan ju berätta att jag har vart på skara sommarland,västerås och eskilstuna... det var kul! :D
och kom hem från stockholm i förrigår ;)
vi var på grönan och då åkte jag frittfall för första gången.. jag typ grina hela vägen upp och skrek som en galning hela vägen ner!.. sen typ när jag klev ur så typ skakade jag i hela kroppen!..
och så åkte jag insane igen.. och förra gången typ grina jag hela den här gången satt jag och asagarva och bara " varför grät jag förra gången det här är ju asakul! :D "
och innan jag drog till stockholm slagga jag hos jennie vi hade så sjukt kul! :D
och så kolla vi på en sräckfilm.. asså den va inte läskig nånstans utan den var bara hemsk så man grina! ..
och så kolla vi på all about steve.. den hade typ sämsta slutet någonsin..  !
idag ska jag kanske vara hundvakt hos min syrra med jennie! :D
ajja nu ska jag gå och göra i ordning mig ;)
tänkte jag kunde slänga in nån bild från stockholm.. :)
Jag och Amanda posar! :)
jaa.. jag tror typ att jag är snygg elr nånting! ..
Familjen Isberg posar förutom anton och elin! :)
Anton fick oxå vara med :)
todiiee alla! :)

RSS 2.0