Dag 12 - I min handväska

Jaaa, niii jag har ingen handväska jag har en fet baag, typ converse märke.. så det som finns i den är väll det vanliga massa typ papper som är typ 100år gammla, tamponger, läxor, kläder,hårspray,tuperingskammar,hårborste,smink osv osv..

hej hopp fucking jävla nyår

Ni märker säkert hur jävla pepp jag är på nyår.. speciellt när kvällen går ut på att sitta ensam hemma med 4 hundar och 2 småsyskon.. fan vilket skämt ! Ni har säkert också märkt att jag absolut inte orkar blogga mer heller så jag tog en paus, hehe ! men nu när jag endå inte har nått att göra så kan jag ju iallafall offra mig lite.. Bilder blir det inga eftersom jag sitter vid pappas nya imac ..

@ farmor & farfars place !!

Är hemma hos farmor och farfar som sagt... Propp mätt satan och vi har inte ens börjat på efterätten .. Funderar på att skippa den, har endå käkat en massa jävlA skit nu runt jul så det skulle inta skada att skippa den ;p ikväll blir det nog en liten norsk kanasta runda hemma (kanasta är ett kortspel) hoppas inte erik vinner för det gör han jämt... Jefla skit erik ;p nu ska jag vara lite social så vi hörs senare när jag kommer hem för då blir det lite bilder och sånt ;p kisses

En dag kvar till julafton !

sitter och myser med mamma,pappa,elin,Amanda,vera,lydia,Jessica och Benny :)

♥ Dag 11 – Mina syskon

Såg nu att jag har hoppat över typ 4dagar, moggittt...

Men nu tänkte jag hoppa tillbaka några dagar och berätta om mina syskon!
Här är syster Elin !
Hon är 24år gammal och är född 6 Oktober 1986. Hon är tillsammans med en kille som är fett cool och heter Erik! Elin är dansare och är grym på det, hehe :D Elin och Erik har två hundar tillsammans som heter Cleo och Esmeraldra. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva förutom att hon är världens snyggaste,underbaraste och man kan prata om vad som helst med den här människan, alltså en sån syster som alla vill haa, och JAG har en !! :D
Här är syster Amanda !
Hon är 21år gammal och är född 2 November 1989. Hon bor i Norge med sina kompisar och jobbar i en liten leksaksbutik som hon stormtrivs i. Jag vet inte riktigt vad hon gör på fritiden i Norge, men nu när hon kom hem idag så berätta hon en massa och dom verkar ha asa kul där iallafall! Många av kompisar och släkten säger att jag och Amanda är sjukt lika och jaa, faktiskt är vi ganska lika både i beteende och i utseende och då har ju jag en j**la tur iallafall eftersom hon är så galeeeeet snyyyygggggg och helt underbar och henne kan man också snacka om allt med !! :D
Här är min syster Julia !
Hon är 20år gammal och är född 14 April 1991. Hon är tillsammans med sin sjukt långa och roliga kille Roger och dom har inte nån hund minsann, haha. På fritiden tränar Julia på må bättre och jaa, det resulterar i att kvinnan har sjukt fin kropp och ser ut som en gudinna! Julia är världens öppnaste männsika och hon är som en liten psykolog, lixom en dag kanske du mår lixom skit dåligt över hur du ser ut, då kan man ringa Julia och så får man värsta "peppen", kallas det så? ajja ni fattar nog vad jag menar.. så känner man sig som värsta snygg människan efter så det är fett chill ! :D och hon är också underbar och helt snygg och helt grymt bäst! :D
Här är min bror Anton !
Han är 18år gammal och är född 6 November 1992. Han är typ asa cool och roligaste eveeer, han och jag brukar låtsas slåss och typ fajtas med varandra och det är as kul, asså mina kompisar står typ och gapar och ba typ "vad i helvete händer? " men då är det bara jag som ligga mosad på marken osv osv.. haha ..  Nu kanske det låtar som värsta "elaka" brorsan men asså han är helt underbar och bryr sig så mycket om en att man blir varm i hela kroppen :)
Här är min lillasyster Vera !
Hon är 11år gammal och är född den 31 Juli 1999 eller 1998, jag är inte så bra med sånt här ..
På fritiden sjunger hon mycket och umgås med sina kompisar och är bara allmänt sjuk !
Hon är grym på att sjunga och har världens röst! Jag skulle vilja lägga ut nått när hon sjunger nån gång men då skulle jag nog åka på spö av henne, hehe ;P Hon är också helt underbar och en riktig snygging ;)
Här är min lillasyster Lydia !
Hon är 9år gammal, tror jag.. är iallfall född 30 Mars 2002. Hon är så sjukt mongo så det är galet värre alltså hon är så konstig och här i familjen tror vi att hon är typ importerad från en annan planet, alltså hon kan komma med så sjuka saker ibland så alla bara blir sittandes och bara typ gapar.... Men hon är en riktig liten skönhet som är lite underlig men man vet ju aldrig hon är ju fortfarande liten .. :D

Jag har även en till bror som heter Adam fast han dog när han var 6månader.. jag har aldrig träffat han men han var den sötaste.. nu hittar jag inte bilderna på han så kan inte visa men, nu vet ni det om ni inte visste det ! <3

♥ Dag 15 – Mina drömmar

Det här med drömmar är lite såhär privat för mig så jag vill inte förtella mig för mycket dåra..
Men kan säga att jag är en människa som dagdrömmer 24/7 och vet ni.. jag älskar det !

Så inte så mer om det för mina drömmar är hemliga som sagt!!
är i alla fall hemma hos underbara Jennie och har kul ! :D

dagen och framöver

Idag har jag inte kunnat blogga för att när jag vaknade satt mina småsyskon och spela sims och då behövde dom hjälp med det och då blir det självmant att man fastnar så ja, det jag vill komma fram till är att jag har spelat sims hela dagen! .. Sen kom Elin och Erik hit och flyttade lite mer möbler och sen drog dom för Elin skulle dansa och Erik skulle... Inte fan vet jag.. Säkert sitta med sin OnePiece och sina girafftofflor och bara chilla tills jag kommer dit och kollar på fotboll med han ikväll (a).. Sant som sagt.. sen kommer Elin hit och hämtar mig och det blir lite fotboll i deras nästan helt tomma lägenhet och sen blir det sova där och imorgon hjälpa dom med lite flytt !
btw, 4 dagar kvar till julafton osv osv... ♥
bjuder på en fett snygg bild så här till jul! ♥

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag

En t-shirt, college tröja och trosor (:
Haha, mycket kläder för att vara mig när man är ledig.. då brukar jag gå runt i bara trosor xD

5 dagar kvar till julafton ♥

Faaaaan vad snabbt tiden går!!!
Nu ska jag bada jacuzzi och basta så ses snart, kiss ♥

♥ Dag 9 – Min tro

Haha, jaa ni...
Min tro jag tror inte på nått ..
"Jag tror inte på himmel och jag tror inte på jord utan på allt däremellan"

jobb next.

Jag har städat min/a garderob/garderober idag och det har tagit mig ungefär 3-4timmar... inte kul!
Nu kommer Clara hit sen ska vi över till Rywe och jag ska gå ut med deras kompis hund 2ggr ikväll och med det blir jag 100spän rikare! (:
Kanske ska springa lite på deras springband så kanske jag blir nått kilo lättare också nu till julafton!... Får se hur det blir!
kram ♥

♥ Dag 8 – Ett ögonblick

Hmmmm.. jag tror jag har haft ganska många ögonblick i mitt liv, och jag vet inte direkt vilket jag ska välja...
Jag kan säga att ett av dom bästa ögonblicken var när jag fick svaret på mitt sms jag hade skrivit..
Jag hade skrivit värsta meddelanden till Dig, men hade inte fått nått svar. Men när jag sitter där framför datorn på den där festen så piper det till i min mobil och Du hade svarat, gissa om jag dog.. SVAR JAAAA DET GJORDE JAG !
Kanske ingen som fattar det här ögonblicket men det kommer alltid finnas i mitt huvud, hoppas jag i allafall!

♥ Dag 7 - min(a) bästisar

♥♥♥Om jag ska vara ärlig så har jag ungefär ... många stycken .. men jag tar dom som vad jag vet iallafall kan lita på :P
Jeeeenniee Arcari, tar vi först och främst!
Här har vi en tjej som är helt underbar,snygg och man kan snacka med bruden om vad som helst!
Vi blev kompisar för 3år sen, eller hur det var? ..
Iallafall jag var ute och sålde pandasaker med Micke och Cajsa tror jag var med också och då kom Jennie och fråga om hon fick vad med och ja, det fick hon sen har vi vart med varandra 24/7 sen dess och ett tag bodde jag typ hemma hos henne! (: .. Sen i när jag började sjuan och hon gick kvar i sexan så slutade vi umgås, dels för att jag fick nya kompisar och hon med.. Men nu när hon har börjat sjuan så umgås vi jämt och ständigt typ!
JAG ÄLSKAR DIG JENNIE ARCARI! Jennies blogg!
Cajsa Spånberg, tar vi härnääääst!
Cajsa och jag har varit kompisar sen vi var små och då menar jag sen vi var små!
När vi typ var bara några månader gamla så gick hennes storasyster och min storasyster ut och gick
med oss i barnvagn osv osv..
Så det hela började väl ungefär på nått sånt sätt ..
Cajsa kan man också snacka om allt med och hon är typ snyggaste och helt underbar hon också ! (:
JAG ÄLSKAR DIG CAJSA SPÅNBÖG! Cajsas blogg!
Clara Wallmark!
Vi har varit kompisar sen vi gick i trean och nu går vi åttan så vi har gått igenom en massa med varandra och hört från den ena historian till den andra!!
Clara är en sån kompis som alla vill ha, precis en sån tjej som har allt en bästa vän ska ha!
Man kan lita på Clara fullt ut och hon är sååååå snyyygg och sjukt underbar och himlans vacker!
JAG ÄLSKAR DIG CLARA WALLMARK! Claras blogg!

Orkar inte skriva om alla men sen har vi ju också alla dom här underbara!!
Nathalie Johansson ♥♥♥♥
Emiliaa Westling!
Evelina Aittamaa!
Alice Finne!
Ida Spånbög!
Eline Schön!
Nu ska jag och Jennie käka hemma friterade pommes frites så hejdå!

make-over på blondinbella

fnizzzzzfnizzzzzz

♥ Dag 6 - vad är vänskap

Ohhhh, I hate it .. alltså inte vänskap utan att skriva vad det innebär och shit like that..
såå då gör jag på mitt vis och just skiter i det !
kys åk die I love you godbaj ♥

They say I am all about the wordplay

Jepp, here I am.. Tillbaka igen efter ungefär ett dygn och ska skriva lite.. inte för att jag vet vad jag ska skriva, som vanligt dåra..
Kan ju säga att jag och jennie är duktiga på att hitta låtar iallafall...
Jaaa, och snygg är hon oxå.. ♥

♥ Dag 5 - Vad är kärlek ?

Asssååå shiiit.. sånt här är ganska svårt för mig, men jag ska försöka fatta mig kort...
Kärlek för mig .. Jaa, vart ska jag börja...
Jag tycker först och främst att killen ska vara en omtänksam människa med mycket humor och man ska kunna lita till 100% på han!! nånting jag tycker är viktigt..
Men nu är ju frågan vad är kärlek?..
Kärlek är när man älskar varandra och man är nästan som två bästa kompisar fast med nånting extra!
assåå jag vet inte helt ärligt vad kärlek är för nånting och i läget nu känns det inte som jag kommer få veta eftersom alla killar är SKIT

lydiiiaa dansar !!!

Min underbara och självklart bästa syster dansar!! :D
Disco:
det är inte jag som lagt upp klippet!! Men skit i det.. det är iallafall min syster längst fram i mitten med rosa tröja med nitar på axlarna!! :D dom typ filmar ingenting på henne men vid typ 0.40 så syns hon hon har långt hår om ni undrar utsläppt.
street:
inte heller mitt klipp... men här står hon längst ut i hörnet längst fram (från deras håll står hon i vänster hörn)!! :D
Om ni inte fattar vart hon står så har hon iallafall grymt långt hår med massa volym och på streeten så har hon nått rosa på den svart tröjan och nå rosa på byxorna.. hon har krusat hår!! :D
enjoooyy ♥

och jag..

... kan ju förövrigt säga att jag
  • HATAR MENS
  • SLÅ I MINA TÅR (speciellt när det är samma tå flera gånger)

peace out ♥

sorry igen...

Jaa, nu har jag inte uppdaterat på länge igen.. nu är det banne mig skärpning!!
Idag har jag inte kunnat bloggat för vi har hållt på att storstäda hela huset så jag har inte haft tid att sitta vid datorn..
Imorgon ska jag ta igen all bloggning och sånt som jag har missat (:
Men vi hörs för nu ropar lillsyrran ♥

JAAA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D!!!!!...

JAAA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D!!!!!!!!!!


städning är vad som gäller.


Nu bär det av hem till världens finaste id...

Nu bär det av hem till världens finaste ida spånberg och färga håret på henne:p<3


♥ Dag 4 - det här åt jag idag

Haha, förra inlägget ger er en liten ledtråd!
frukost: 2 glas multivitamin juice
lunch: Tacogratain och ungefär 4påsar med nachos doppade i gräddfil.
Mellanmål: 2 glas multivitamin juice
och än så länge har jag inte ätit nå mer ! (:

I love nachos

I love nachos


ta det inte personligt

.. just precis som jag skrev, ta det inte personligt ni som har föräldrar som röker!
Om ni frågar mig så tycker jag det verkligen inte är okej när man ser föräldrar
som går och håller sitt barn i handen sammtidigt som man håller en cigg i andra handen
jag tycker verkligen inte att det är okej alls. Asså det är ofta man ser sånt här.
Föräldrar som röker inomhus,i bilar, bredvid sina barn asså det är inte okej.
Tänk på att röker du så röker dom i din omgivning som inte röker.
Tänk om du sitter och röker bredvid en liten unge på 1år, även fast du blåser
röken åt andra hållet så drar barnet in lika mycket rök endå!
en liten grej jag hittade :
Barn med rökande föräldrar skadas ofta.

Det starkaste sambandet - särskilt med mammans rökning - finns hos barn under två år. Astma och öroninflammationer är vanligare hos barn som tvingas leva med tobaksrök. 
Utvecklingen av barnens lungfunktion kan också hämmas. 
Svenska undersökningar visar att många astmasjuka barn har betydande mängder kotinin i kroppen. 
Att barn får i sig mer nikotin och andra gifter i röken än vuxna kan bero på att de rör sig mer och andas snabbare

Risken för lungcancer ökar enligt ett flertal rapporter med cirka 30 procent för den icke rökare som lever tillsammans med en rökare. 
Man har nyligen också konstaterat ökad risk för hjärt-och kärlsjukdomar. 
Enligt Miljöhälsorapport 2001 från Socialstyrelsen orsakar passiv rökning drygt 1 000 hjärtinfarkter i Sverige varje år. Minst 500 av de drabbade dör.

 

ASSÅ VERKLIGEN INTE OKE


♥ Dag 3 - Mina föräldrar

Det första jag vill säga att jag har världens underbaraste föräldrar och jag älskar dom ♥
Min mamma heter Ulla Carina Isberg, ogift heter hon Wijk i efternamn. Hon är 49år gammal.
Hon är född i här i Falun och vad jag vet så har hon alltid bott här. Min mamma är utbildad frisör
och har jobbat på lasarettet i 27år hon började när hon var 15år gammal. Sen började hon jobba
på olika frisersalonger och har även ägt en själv som hette " Fagero´s Dam och Herr frisering " eller
nått sånt var det..
Sen har min mamma jobbat med graft handikappade, men nu varit sjukskriven senaste året/n för skada i
ryggen.. Vad jag vet tycker min mamma jätte mycket om barn, att pyssla och snickra och sånt. Och hon har
alltid velat jobba som barnmorska.
Här är min mamma och våra kompisars barn, Amanda!
Min pappa heter Lars Ingemar Isberg. Han är 48år gammal.
Han är född och uppväxt här i Falun han också. Min pappa är utbildad lärare och har också jobbat på lasarettet, det var där mina föräldrar träffade varandra. Nu jobbar han som lärare och har gjort ett ganska bra tag. Dom senaste åren har han jobbat som lärare på Främbyskolan. Vad jag vet tycker min pappa om musik och är trummis i bandet P-floyd som många känner till och i ett till band som heter Daddy cool.
Min pappa är han med glasögonen !

bad update

... haha, den där rubriken har ni nog sätt många gånger..
Har faktiskt inte kunnat uppdaterat för jag har inte varit hemma på hela helgen, eftersom jag har haft dansuppvisning och jaa, det gick as bra och det var as kul!! Några bilder kommer nog från Cajsa kamera nån gång i framtiden, fast bara kanske !
Haha, ni undrar säkert vad jag gör på tredje och fjärde bilden.. Det är så att man säger ett ord, har ordet på tungan men kan inte komma på vad det är!.. så får man jätte roliga läppar!  och sista bilden.. seriöst ser ut som att jag typ pussar min arm samtidigt som jag luktar mig under armarna... Och nej, det är inte hår jag har under armarna... jag har torr deo som man blir vit av och tidigare har jag haft på mig en svart college tröja som luddat av sig..

klar med so:n

Faaaaaan, vad chill nu är jag klar med so:n och jag har skickat in det. Så nu är det en mindre sak att bekymra sig över! Nu är det bara svenskan kvar, och idrotten förstås men det är lätt så det fixar sig säkert galant!
Nu ska jag gå och göra mig i ordning sen bär det av till skolan.
hadeeeeee min kära!! <3

♥ Dag 2 - Min första kärlek

Jaa, här finns det inte så mycket att skriva vad jag vet !
Jag har nog aldrig haft nån riktig kärlek om man säger så ..
Men har dock sjukt lätt för att bli kär men skitar sig gör det allt för ofta!

plugg for the way

Japp, fyfan vad jag hatar sånt!
So uppsats på 3sidor om Franska revolutionen som ska in idag, En berättelse påp 5-7sidor på svenska som också ska in idag och ett uppvärmning på minst 6minuter till idrotten.. inte min dag idag !
men börjar iallafall klockan ett och slutar två så jag hinner ju plugga ett bra tag iallafall!
Sen så kommer Cajsa hit och leker med mig och följer med när jag ska repa lite ragga på folketshus för imorgon då bär det av med dansuppvisning, wiihoooo!!! (:

eftersom alla.

... skriver hur många inlägg dom lagt upp på sin blogg borde jag också göra det då?
Okej, då gör jag det..
Jag har lagt upp 342 inlägg 343 med det här (:
Have a nice life mina söta läsare !

♥ Dag 1 - Presentera mig själv

Hejsan alla!
Mitt namn är Ella Cornelia Isberg och jag är född 1997 i den lilla staden Falun, där jag fortfarande bor kvar
i den ännu mindre orten Källviken i en brun villa. Där bor jag med min mamma,min pappa,min storebror och mina två småsyskon,och fyra stycken små chihuahuor, men det är inte slut där, jag har faktiskt tre storasystrar oxåfast dom bor inte hemma!
På fritiden spelar jag piano,går privatlektioner i sång och dansar, vilket jag älskar hur mycket som helst!
Jag tycker även om att umgås med nära & kära och att skriva!.. När jag var liten ville jag bli författare, inte alla småbarns dröm skulle jag tro men det ville jag stenskarpt iallafall!
Jag får inte heller glömma att berätta att jag älskar fotbolls laget Manchester City och landet Norge, haha det kunde man inte tro va!! Varför jag älskar landet Norge är för att jag älskar hur dom pratar och det är bara underbart mysigt!
Nånting jag inte tycker om är spindla,ormar och andra insekter, jag får panik när jag ser dom och oftast börjar jag gråta och jag har klaostrofobi också! För dom som inte vet vad klaostrofobi är så kan jag säga att det är samma sak som cellskräck, alltså jag klarar inte av trånga utrymmen och svimmar när folk trycker sig emot mig.. Kan ju också säga att jag har hur lätt som helst för att svimma, jag svimmar minst 5-6ggr i månaden !
Jag vill inte att det här inlägget ska bli så mycket längre så ni somnar innan ni läst klart det så det kanske räcker med det jag skrivit, och är det nått annat ni vill veta kan ni ju bara slänga in en kommentar så får ni svar på mommangen!
Nu ska jag plugga.. inte det roligaste om ni frågar mig, hehe !

läste en blogg och fann detta!!

jaa, som sagt igårkväll var det en tjej, elr kanske man säger kvinna(?).. anywhoo hon hade iallafall kommenterat min bild, bilden i "time for sleep" inlägget.. så jag gick in och kikade lite på hennes blogg och fann detta :
♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 –  Vad är vänskap.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 –  Den här personen betyder något alldeles extra
jaa, allihopa det var detta jag hittade och tyckte att det såg ut att vara en jätterolig grej! Dels att ni får veta en massa om mig eftersom ni nästan inte vet nånting om mig och det kanske gör bloggen mycket intressantare?, jag har ingen aning, vi får se hur det blir! Jag tänkte iallafall starta med dag 1 idag (:

snart kommer cajsaaaaa den coole hit!

Snart drar jag ner på stan och köpeeer min tröja jag lagt undan, men först ska cajsa komma ! (:
ikvl blire dans, som vanligt! ... Kissss

RSS 2.0