thank god for the weather

Hade det jättemysigt hemma hos kusinerna igår.
Hela morgonen har jag legat ute på våran altan och stekt hela morgonen, jätte skönt om ni frågar mig!
Fast nu bär det av hem till farmor och farfar och äta med familjen.
Hoppas ni får en trevlig dag.

i det fina vårvädret..

drar jag hem till kussarna med en liten del av familjen :)
bjuder på en liten cambild oxå  :)

jag skulle vilja dela med mig av min underbara söta vän





I´d hate to be you

God eftermiddag!
Kom hem från skolan, för ett tag sen och har bara suttit och degat sen dess. Ska snart gå in och städa mitt rum och sen ska jag plugga lite matte, eftersom att vi har prov imorgon och jag ligger så pass mycket efter så att för mig blir det att plugga. Kommer kanske ett inlägg lite senare jag vet inte, men jag ska inte lova nått.
Så vi får la se hur det blir.
Puss så länge iallafall !

Nu sätter jag igång igen tänkte jag !

Jaa, jag har inte velat bloggat på grund av att jag inte gillar min design, den är verkligen jätte höstig och jag blir typ nedstämd när jag ser designen. Men nu är det så att jag har världens bästa kompis som har fixat ny header åt mig så nu blir det att pilla med det i några dagar sen får vi se hur det blir !
Kom nyss hem från en promenad med Erik och hundarna. Jag tycker det är så mysigt när man verkligen märker att det är vår, det är en sån skön känsla att snart veta att det är lov och sen är det fem veckor kvar sen drar jag till Turkiet och kommer hem en dag innan skol avslutningen och då är man brun och fin, så det känns väldigt bra! :)
För tillfället ska jag plugga, har två svenska grejer jag ska göra, en krönika och ett debattinlägg. Ja, som ni kanske förstod så håller vi på att göra en tidning på svenskan. Sen blir det god mat som min bror har lagat, ris och kycklingspett marinerade i jordnötssås, mums!



dreams and lies

Jahapp mina kära läsare, nu är jag tillbaka efter en sjukt stressig och alldeles för privat vecka som inte ska tas upp här på bloggen !

Jag sitter just för tillfället och lyssnar på musik och ikväll händer det nog inget speciellt, vad jag vet !
Slog en pling till Jennie men hon skulle bli hemma idag så ska väl höra med Cajsa och kolla fall hon vill hitta på nått.

Snart blir det lite nya bilder här till bloggen eftersom att jag har fått en systemkamera av mina underbara och älskade föräldrar, happy girl!


RSS 2.0