klar.

Jag har lagt in ett inlägg på den andra bloggen, kika gärna in..

musiiiconne.blogg.se

(:


nyhet.

har skaffat en till blogg som jag kommer skriva på som kommer handla om musik. Jag har tänkt på det ganska länge men just nu så blev det av.
Besök den gärna www.musiiiconnee.blogg.se .. (:

Ska ut med hundarna först sen ska jag lägga in ett inlägg på den bloggen (:


"dagens"

Satt och lästa Kenzaz blogg och hon hade lagt in ett inlägg och typ "dagens ... jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men jag bestämmde mig för att oxå göra det så jag kopierade men ändrade några grejer så det inte skulle bli exakt lika....

Dagens humör:  lite seg och trött. 

Dagens mående:  haft lite ont i huvudet och i magen, kan bero på att jag inte ätit och sovit ordentligt dom senaste dagarna men det har ändrat sig lite nu för ja har inte ont i huvudet längre bara lite hungrig.

Dagens borde:  skaffa pengar.

Dagens frisyr:  jag har haft morgonfrisyr hela dagen, pga. att jag vart trött och inte orkat så den ligger helt platt med några spröt som står rakt ut. Med andra ord ser det förjävligt ut.

Dagens smink:  inget smink.

Dagens klädsel:  Claras mjukisbyxor som det är typ hål i överallt och city tröja.

Dagens planer:  har inte haft så mycket planer för dagen.

Dagens vill ha:  skorna som jag behöver pengar till, haha får typ ångest måste skaffa pengar så snabbt som möjligt för jag var på stan i torsdags och då la jag undan dom tills i lördags men jag han inte ner på stan i lördags och nästa dag jag kan dra ner på stan är tisdag och jag måste ha 300spän innan det så det gäller att ligga i dom här dagarna.

Dagens fundering:  jag vet inte rikitg har inte funderat så mycket idag.

Dagens beroende:  hmm... datorn kanske?.

Dagens tråkigaste:  hmm.. imorsse när det inte fanns nått på tv.

Dagens längtan:  på nått roligt (!!).

Dagens roligaste:  jadu, vet inte... har nog inte hänt nått roligt idag... Eller jo om man räknar från inatt så var det askul innan vi gick och la oss det var verkligen obeskrivligt kul.

Dagens tidning:  har inte läst nån.

Dagens låt:  Mayday Parade - Jamie all over .... Me love it <3







dagen.

Vid typ 01;10 kom Elin och Erik hem från krogen. Jag och Clara satt och kolla på tv när dom kom.
Vi gick och la oss vi ungefär halv fyra-fyra.
Vaknade 10;00 och gick ut med hundarna sen kom Elin upp och då kollade vi på film, det tog ett tag att välja film men tillslut bestämmde vi oss för att se "John Tucker must die" ganska rolig och bra film men endå lite konstig.
Efter det så låg vi bara och hade as tråkigt sen skjutsade dom hem mig, för dom skulle äta hos Eriks föräldrar. När jag kom hem satt jag vid datorn med min lillasyster Lydia vi spela typ Farmville & Country life och lyssnade på musik för hon ville det :P
Sen kom Elin och Erik och hämta mig igen för jag ska sova här för imorgon klockan 05;00 ska dom vara med när mina föräldrar och några av min syskon och deras pojkvänner skjutsar min syster Amanda till Norge för hon ska dit och jobba, så då ska jag vara hundvakt och jag hoppas Clara kommer till mig imorgon och ger mig lite sällskap :)
Men just för tillfället sitter jag ensam hemma hos Elin och Erik med deras små hundar och lyssnar på musik, för Elin är på dans och Erik är och jobbar (:

Kommer nog ett inlägg senare (:


dålig update.

Dålig update som vanligt....

Sportlov igår, vi var ute på isen med klassen och jag och Emilia åkte spark (mobbat) till främby udde och när vi kom dit var det inte öppet, fett drygt. Vi fick sluta typ vid lunch och då typ gick jag,Clara och Narin en omväg och tänkte gå över Spånbergs gård för det skulle gå snabbare, men det var typ inte nån is där så vi fick typ panik, hahah men vi gick där endå typ as rädda :P
Sen när vi kom hem så typ käkade jag pannbiff och potatismos och Elin,Erik,Amanda,Simon,Julia och Johan sen typ spelade vi kort och käkade glass, sen sov jag och Vera hos Elin och Erik (:

Sen idag vaknade vi och kollade på "Another Cinderella Story" (stavning) sen drog vi hem till mamma och pappa och sen kom en av våra valpar som heter Bella och hennes nya ägare och hälsade på det var jätte kul, men jag missade matchen, men som tur är spelade Erik in den åt mig (:
Sen drog jag hem till Elin och så kollade jag på matchen "city vs. chelsea" Clara kom mitt under matchen och jag skojar inte, det var typ as grym match och man blev typ as nervig, Bridge var sån jävla grym spelare asssååå (:
Sen drog Elin och Erik på fest och jag och Clara är hundvakt åt deras små hundar, och nyss så tog vi en cigg för vi har no life, haha, iaf nu sitter vi och kollar på "Yrrol" Clara har aldrig sett den förut, jag har sett den några gånger men den är as kul (:

kmr kanske ett inlägg senare, haaadeee alla små söta (:


Esmeralda och Cleo <3


Lördag.

Idag är det lördag som dom flesta redan vet :P

Jag är hemma hos Elin och Erik och typ Elin håller på att göra danser, hon jobbar som danslärare och Erik ligger på soffan och spelar NHL  :)

Igår efter skolan så tog jag en buss in till stan sen kom Amanda och hämtade mig och så drog vi upp till regementet för Elin,Hanna och Simon dansade så jag var med och dansade med dom, det var jätte kul :)

Sen efter det drog vi hem till Elin och så kollade vi på hockey, Mange och Nicke kom oxå och kollade.
Vid typ 00.00 tiden så var det slut på hockey och då kom Amanda, hon hade vart och jobbat. Då kollade vi på filmen "napoleon dynamite" vi kollade typ i en halvtimme, Elin och Amanda somnade och Simon trodde filmen var ett skämt jag typ skrattade hela tiden, filmen var ju hur mobbad som helst, om ni har sett den kommentera vafd ni tyckte? :P


aa, kommer nog ett inlägg senare :)


dagen.

Det blir nog inge fotboll för mig idag, SKAM. Jag ska hem till grannarna och typ äta jättegod mat och efterätt och så, får hoppas det blir kul :)

kommer nog ett inlägg sen.. :)


kvällen.

Jaa, det vart lite gäster här ikväll vi hade jättemysigt. Det var Elin,Erik,Amanda,Simon och Fredrik. Vi spelade kort och sen typ satt vi och skrev massa roliga meningar och ala skrattade så tårarna bara sprutade, så himla kul. :)

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Alla har dragit hem och jag tänkte eftersom att jag är sjuk är det ingen idé att vara uppe länge. Så jag bestämmde mig att jag skulle gå och lägga mig och ladda energi tills imorgon för då ska jag kolla på fotboll hos Erik :)

Godnatt alla söta (:


stan.

Hejsan alla! ,

Igår var jag på stan med Evve, vi hade jätte kul. Jag köpte en tröja och la undan ett par byxor.
Efter jag var på stan kom mamma,pappa och Vera och hämtade mig för jag och Vera skulle ta andra svininfluensa vaccinet.

Så idag är jag sjuk, inte så kul faktist. Mamma kom och hämtade mig i skolan sen drog vi och hämta ut mina byxor men nu är jag hemma och mår typ inte bra, men bättre än tidigare iallafall. :)

Kommer nog ett inlägg senare för det finns inte så mycket att skriva om :)





Kunde väll iallafall bjuda på två bilder eftersom jag inte hade nått att skriva om, men man är ju osminkad,ofräsh... Jaa man kan rabbla upp hur mycket som helst. :P




fotboll.

Snart ska jag dra hem till Elin & Erik och ska hjälpa dom att städa lite och så ska jag kolla på fotboll.

I skolan idagså hände det inget specielt, eller det enda kul var när vi åkte skridskor på gympan (:

Nu finns det inte så mycket mer att skriva men det kommer nog ett inlägg senare (:


gårdagen.

Igår var jag med Clara, Mamma & Lydia på lugnet och badade, det var kul. Sen typ drog vi hem och käkade hos mig, sen skjussade mamma tillbaka mig och Clara till lugnet för vi skulle kolla på Eriks innebandymatch för han hade cup på lugnet, dom vann den matchen, så jag och Clara var typ as glad :)

Sen typ snackade vi lite med Erik efter matchen, sen typ var det två timmar kvar tills nästa match så jag och Clara gick och köpte lite godis i Lugnet caféet. Sen hade vi inget att göra så vi gick till Donken och typ köpte en varsin McFlurry för jag har aldrig ätit det, sen typ medans vi åt gick vi mot Järnet för Erik var hemma och kolla på fotboll så vi gick enda från lugnet till Järnet och precis när vi kom till Järnet så stod Nicklas och Erik på parkeringen så det var bara att sätta sig i bilen och åka upp till Lugnet igen. Sen kollade vi på nästa match med dom och dom mötte värsta horlaget, så tyvärr förlora dom. 

Efter matchen så skjussade Nicklas hem mig och Clara till Clara och sen typ åt jag och Clara pizza och lyssnade på musik, vi var ensamma hemma hos Clara så  vi typ spelade as hög musik och så satt vi uppe till typ 00.00, sen gick vi och la oss för Clara skulle upp tidigt :)

Idag har jag inte gjort nånting men kom nog ett inlägg imorgon :)


kvällen.

Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig det hände ingenting typ, det enda i gjorde var att käka godis typ och kolla på tv (..:P)

Ni kanske kommer ihåg inlägget när jag skrev att jag hade fått hem min tofflor jag hade beställt, jag hade ju inte lagt ut nån bild på dom men nu kommer min outfit jag haft nu ikväll. Själv kallar jag den för "sovkläder" :)








ajja, ska ta mer bilder i morgon för det vart inte så bra bilder :)

___________________________________________________________________


Asså jag pallar inte mer, jag fattar inte hur man kan behandla nån så här?
jag vill fan inte mer, om jag bara duger när ni inte har nått att göra eller den
ena av er ska va med nån annan, jag tycker lixom att då får det va.
Det har alltid vart jag och det kommer alltid att vara jag.
JAG HATAR DET HÄR!

____________________________________________________________________

Nu pallar jag inte mer efter den här kvällen så jag tänker typ gå och försöka sova
bort allting och se till att jag får en roligare dag i morgon :)


framöver.

Nu sitter jag hemma och det kommer nog bli så hela kvällen, vi ska typ köpa pizza och så har vi köpt godis så vi ska typ kolla på film, mysiiiiigt <3



jag för ett tag sen :P

____________________________________________________________________________

Kommer nog ett inlägg senare oxå! :)



musik.

Sitter och lyssnar på musik, asså jag blir så glad av att lyssna på musik. Man känner verkligen hur hjärtat börjar slå när man sätter på en låt man blir glad. Det är mitt liv. Man kan sätta på vilken låt som helst och jag bara känner hur jag inte kan sluta att lyssna man bara börjar sjunga med och till slut blir man helt fast. Låt efter låt efter låt. Det hjälper mig, asså när jag är ledsen och sätter på en låt blir jag lixom gladare och kan sitta hur länge som helst bara för att man får nått annat att tänka på, när jag är glad så blir jag ännu gladare. Helt enkelt, musik är mitt liv och ingen kan sätta stopp för det! <3

(texten är säkert wiierd men det är bara för jag inte kan beskriva hur mkt jag älskar det med ord<3)

ÄLSKA MUSIIIIK<3


tisdag.

Idag har jag vart med Clara och vi har typ dampat som fan och pluggat skitkul i alla fall att dampa och inte att plugga :P

Nu sitter jag typ hemma har käkat och nu lyssnar jag på musik :)

Imorgon har vi typ spanska prov och engelska prov inte nått jag ser fram emot direkt men man hoppas väl att det går bra endå :)

Pussar
Cornelia <3

RSS 2.0